Interieur

Designis geoorloofd een beetje gek zijn en met een speelse kijk op de wereld staan. Dat is wat wij u bieden wanneer het om interieur gaat. Onze ontwerpen gaan verder dan alleen een goed doordacht concept. Laat u verrassen door functionaliteit dat niet alleen ergonomisch is maar ook voor het oog mooi kan zijn. Gericht op comfort gaat het bij de interieurs van Designis om het ervaren van een luxueus rijkelijk gevoel afgestemd op de doelgroep. Wij zijn altijd opzoek naar de meest innovatieve materialen voor interieur afwerking en niet bang om eens iets nieuws te proberen. Op deze manier gaan wij voor exclusiviteit en een kenmerkende eigenheid. ‘Design is niet bang zijn en ons kleur laten gebruiken in uw interieur.’

Werkzaamheden Kleur- en Interieurvormgeving:

  • Inmeten en tekenen bestaande gebouwen
  • Totaal concepten
  • Sfeer-, kleur-, licht- en materiaalplannen
  • Maatwerk- en Meubelontwerp
  • Indelingsplattegronden, detail- en aanzichttekeningen
  • 3D impressie visualisatie 


Voor interieur ontwerp gaan wij te werk in de volgende fasen:

Conceptplan, Structuurontwerp, Voorlopig ontwerp, Definitief ontwerp

Heeft u geen bouw- of verbouw plannen, maar wilt u uw huidige interieur een beurt geven met nieuwe meubels, kleuren en/of materialen dan kunt u Designis ook inschakelen.

 

Beachy Pastel

“Beachy Pastel is alles wat u ervan verwacht. Het zijn de kleuren van helder water met zachtgekleurd koraal en kalm deinende tropische vissen. Het is de warmte van een zonsopkomst boven een roze-wit strand. Beachy Pastel hult zich in eigentijdse stoffen en texturen licht en luchtig.”

Project: Buitenspa en slaapkamers
Ontwerp: Designis 
Uitvoering: 2024

Een vakantiewoning met twee slaapkamers en ieder een eigen prive badkamer. De badkamers geven beiden toegang tot een tussen in gelegen verborgen buitenruimte. De buitenruimte is getransformeerd tot buitenspa en bevat twee buitendouches, een kast voor wellness producten en een buiten bad. Het materiaal gebruik varieert van tegels tot stucwerk in diverse zachte pasteltinten en zandkleuren bijpassend naar de  strandlocatie.

Pure

“Pure maakt van eenvoud een luxe. Deze natural beauty overspoelt u met het warme gevoel van eenheid en balans, zachte en aardse tinten van zand, crème, wit en grijs. In het zonlicht en de schemer spelen zij samen met organische vormen, texturen en materialen. Als een kasjmieren deken omarmt Pure u.”

Project: maatwerk keuken, trap, trapkast en totale styling woonkamer en keuken
Ontwerp: Designis 
Uitvoering: 2024

De maatwerk kasten van de keuken lopen door in de split-level trap die de keuken met de woonkamer verbind. Materiaal gebruik is Finsa melamine voor de kasten en Solid Surface voor het werkblad.

Color blocking

Project: Bouwkundig- en interieurontwerp
Locatie: Lievingerveld Beilen
Ontwerp: Designis 
Uitvoering: 2021 – heden

De basis van het woningontwerp gaat om de verbinding tussen het interieur en het landschap. De bewoners vroegen voor hun toekomstige nieuwbouwwoning een ontwerp waarbij de huidig gekoesterde accessoires en meubilair met nieuw wordt gemixt tot een speels, kleurrijk en eigentijds ontwerp. Het uitgangspunt voor het ontwerp zijn vergrijsde kleuren. 

Badkamer

Project: Bouwkundig- en interieurontwerp
Locatie: Amsterdam
Ontwerp: Designis
Uitvoering: 2021

Nieuwbouwwoning exterieur en interieur ontwerp. Badkamer ontwerp bestaande uit drie L-vormige elementen. De eerste L is bekleed met slanke houten tegels die de breedte van de badkamer optisch vergroten. De wit marmeren tegels vormen de tweede L, deze zijn groter van formaat en geven de badkamer een royaal karakter. De derde L is het creme stucwerk aan wand en plafond en geeft een zachte touch.

Click Here

Valkenhof zalencentrum

Project: Renovatie en interieurvormgeving
Locatie: Valkenhof Beilen
Realisatie: 2015

Een volledig interieurontwerp: kleur- en materiaaladvies, maatwerk kasten, meubilair, raambekleding, bewegwijzering, accessoires en het unieke vloerontwerp.

De kleurrijke vloer is tot stand gekomen door de wens van de kerkraad. Het gebouw moest spontaniteit, huiselijkheid en moderniteit uitstralen. Het ontwerp is gebaseerd op de huidige en nieuwe routing in het Valkenhof. De looplijnen van deur naar deur zijn de basis en vormen de grijze oppervlakken. De overgebleven vlakken zijn ingekleurd in frisse kleuren gerelateerd aan de eerst bloeiende voorjaarsbollen en geven een knipoog aan de frisse start voor de kerkelijke gemeente.

Vergaderzaal 1+ 2
Vergaderzaal 2
Vergaderzaal 2
Click Here
Entree, ontmoetingsruimte
Oude pantry hergebruikt
Gekleurde vloervlakken verbinden diverse ruimtes
Tweede ingang, vloervlakken wijzen de weg
Toilettengroep
Vergaderzaal 1 + 2
Oude situatie
Entree, ontmoetingsruimte
Oude situatie
Vergaderzaal

Invisible Ending

Project: Bouwkundig- en interieurontwerp
Locatie: Union Island
Ontwerp: Designis
Uitvoering: maquette 2015, realisatie bouw 2021

Het interieur ontwerp staat in het teken van oneindige transparantie waarin wit en zijn veelzijdigheid hierin een grote rol speelt. De kasten zijn van glas uitgevoerd waarin de geplaatste producten en kledingstukken kleur geven aan de woning en de persoonlijkheid van de opdrachtgever haar bezittingen reflecteert.

Dakopbouw Oud-Zuid

Project: Bouwkundige opbouw en aankleding
Locatie: Amsterdam
Ontwerp: Designis 
Realisatie: 2019

Uitbereiding van een woonhuis in Amsterdam. Een dakopbouw met slaapkamer, badkamer en sauna. 

Click Here

Kerkzaal Beilen

Project: Herontwerp en modernisatie
Locatie: Pauluskerk Beilen
Realisatie: 2015

Een groeiende kerkelijke gemeente is vrijwel uniek, echter in Beilen is dit het geval. De Pauluskerk en bijbehorend zalencentrum Valkenhof worden volledig gerenoveerd en door de vele vrijwilligers van de kerkelijke gemeente toekomst bestendig gemaakt.

Oude situatie
Oude situatie

Nieuwbouw Amsterdam

Project: Woonhuis interieurontwerp
Locatie: Amsterdam
Realisatie: 2016

Interieurontwerp voor een tussenwoning in de Amsterdamse Pijp. Bestaande uit een souterrain, begane grond en patio tuin voor één eigenaar en twee toekomstige huurders. Gewenst zijn drie slaapkamers, twee badkamers, woonruimte en keuken. Het souterrain is ingericht als privé vertrek voor de hoofdhuurder met slaapkamer annex badkamer.

Click Here

V.V. Beilen

Project: Herontwerp voetbal Kantine
Locatie: Voetbal Vereniging Beilen
Realisatie: 2017

Het interieur en de stoffering van de wanden tot vloer en plafond zijn aan vervanging toe. De taak om een nieuw eigentijds ontwerp te maken voor de voetbal vereniging dat past bij de identiteit en de eerder ontworpen bestuurskamer.

Buurthuis

Project: Trefpunt
Locatie: Vertrouwelijk
Ontwerp: 2015

De tijd heeft stil gestaan wat betreft het interieur maar ook zeker het exterieur. Het bestuur vraagt een passend ontwerp wat aansluit bij de doelgroep. De aandacht in het ontwerp gaat uit naar: het entreegebied, de winkel voor verkoop van streekproducten, de keuken waar workshops gegeven kunnen worden, het buurtcafé en de overgang tussen de grote zaal en het theater.


 Het interieur concept

Designis altijd met zorg en aandacht voor de natuurlijke omgeving. Dit doen wij door middel van conceptueel werken. U heeft een stijl, thema, persoonlijke smaak en heel veel gedachten. Wij maken van al deze wensen een compositie en creëren orde in deze chaos. Samen met u zorgen wij voor draagvlak van uw dromen en maken deze beeldend. Dit doen wij door gebruik te maken van een concept dat de basis vormt voor alle vervolg stappen en keuzes die u in het ontwikkelproces van het interieurontwerp gaat maken. Het concept is een belangrijk onderdeel dat als rode draad verschillende elementen in het ontwerpproces verbind. Het concept is hetgeen waar steeds weer op wordt teruggegrepen. Het is de basis en het resultaat en dat voeren wij door tot in de kleinste details van uw interieurontwerp. Dit maakt ieder interieur eigen en geeft u en uw gasten een unieke beleving.